Tel.:
Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd
Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Co. van het het Metaalproduct van het Yuhuansucces, Ltd

Thuis

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd

Co. van het het Metaalproduct van het Yuhuansucces, Ltd werd onlangs opgericht in 2013, dat oorspronkelijk in 2001 werd gecreeerd. Ons bedrijf is een professionele vervaardiging belast met onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van messingsmontage, water het verwarmen montage, klepmontage, loodvrije kleppen, klant-gespecificeerde loodvrije eenheden als OEM. Wij worden gevestigd in Yuhuan-Stad, Zhejiang-Provincie, met geschikt vervoer. Het bedrijf behandelt een gebied van 3300 vierkante meter, met meer than40 satff. Wij hebben meer dan 100 reeksen materiaal.

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

wegens de rijke productieervaring, heeft ons bedrijf een aandeel in de wereldmarkt, zoals Europa, Noord-Amerika, en Azië gevangen. U kunt van onze reputatie voor betrouwbare kwaliteit afhangen. Bovendien hebben onze concurrerende tarifering en uitstekende dienst ons helpen het vertrouwen van more and more klanten winnen.

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Wij hebben een eminent ingenieursteam en functionele productielijnen, die een strikt systeem voor kwaliteitscontrole handhaven. Tegenwoordig, zijn wij beroemd door de goede kwaliteit, de superieure prijs en de de dienst zelfs op tijd verzending. Onze bekwame teamleden zullen samenwerken om uw orden volgens uw nauwkeurige specificaties te beëindigen, zijn onze producten goedgekeurde kwaliteit, kunnen onze producten derde partijtest overgaan, verzekert het u ingang regelmatig in markt overzee. U kunt gemakkelijk rusten zodra u uw orden hebt geplaatst. Welkom bent u om ons bedrijf, O E M te bezoeken beschikbaar aan ons, te herinneren gelieve dat uw eigen ontwerpen of steekproeven vooral met worden ingestemd!

 

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Cliëntgetuige

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Succes

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 400million-500million

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Opdracht: Aanbiedings concurrerende prijs en hoog - kwaliteitsgoederen voor klanten

 

Opdrachtverklaring: Creeer winsten voor klanten.

 

Voor werknemers: Dien als goed platform voor de snelle groei en vooruitgang van werknemers.

 

Voor de maatschappij: Draag tot de nationale marktinvloed bij.

 

Visie: Om de belangrijke leverancier van de wereld van de leverancier van het messingsproduct en een beroemd merk te worden.

 

Waarden: Win-win samenwerking, ijver, openheid, verbetering, groepswerk.

 

Geschiedenis:

 

2002: Het bedrijf werd opgericht, en begon aan onderzoek en opbrengskoperproducten.

 

2006: ons bedrijf begint loodvrije messingsproducten te maken.

 

Na jaren van ontwikkeling, kunnen wij de grondstof door ons produceren. Van materiaal, aan smeedstuk evenals CNC die machinaal bewerken, kunnen wij quantily controleren en alles ervoor zorgen zijn prachtig.

 

2013: het bedrijf was veranderde naam aan Yuhuan-Succes.

 

Wij zijn zeer bekwaam in de productie van koperproducten, die hoogste tien in de industrie is, zodat beginnen wij andere zaken, zoals roestvrij staalproducten te onderzoeken.

 

tot nu toe: Wij verbeteren constant en vernieuwen.

 

bedrijfsdiensten

Wij verlenen de professionele aangepaste diensten.

 

De klanten kunnen de sterkte van ons bedrijf door elk van onze aangepaste diensten getuigen. Voor ons, ons doel is de beste productiediensten voor onze klanten te verlenen. Daarom besteden wij grote aandacht aan de behoeften van onze klanten. wij zullen de vraag overeenstemmend de specificaties, afmetingen, dikte bevestigen, hardheid en de speciale die eigenschappen door de klant worden de de de aangeboden. Het is beter dat als onze klanten de steekproeven of de tekeningen hebben, dus zullen wij één of ander misverstand niet hebben.

 

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Nadat wij de steekproeven of de tekeningen of de specificaties verkrijgen en andere door onze klanten parametersrequired, zullen wij technicalseminar houden om de haalbaarheid van onze klant-specifieke eis te bepalen. Ons bedrijf heeft een excellenttechnical controleteam. Het team heeft vele jaren van praktische ervaring om producten te maken. De teamleden controleren canaccurately de diverse indicatoren van het product afdwingen andstrictly het productiesysteem.

 

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Na het technische seminarie van het bedrijf, zullen wij resultof krijgen of de productie uitvoerbaar is. Als het niet aan de vereisten van de de productietechnologie van het bedrijf voldoet, communiceren wij willimmediately met de klant en toen
bespreek de de productdetails en oplossingen. Als het meest customer'srequest aan onze productievereisten na discussionat ons technisch seminarie voldoet, zullen wij tot een geschreven citaat aan de klant maken en zullen om bevestiging verzoeken.

 

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Bedrijfteam

Het bedrijf behandelt een gebied van 3300 vierkante meter, met meer than40 satff. Wij hebben meer dan 100 reeksen materiaal.

China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Yuhuan Success Metal Product Co.,Ltd
Qiaqiuindustrieterrein, Qinggang-Stad, Yuhuan-Stad, Taizhou-Stad, Zhejiang-Provincie, China
Tel.:86-576-80737706
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De Montage van de messingsbuis Leverancier. © 2021 - 2023 brass-tubefitting.com. All Rights Reserved.